Trouwkostuum Kopen Brabant

Misschien ligt het voor de meeste aanstaande bruidegommen niet voor de hand om hun trouwpak uit te gaan uitzoeken bij een bruidsmodezaak ... Maar toch is het juist zeer logisch om dit wel te doen! Immers: wij weten wat je partner draagt. En zonder ook maar iets los te hoeven laten over de outfit van je partner kunnen wij de perfecte combinatie maken. Een bruidspaar moet samen stralen. En de perfecte outfit versterkt jullie uitstraling samen! Als de bruid super hip gekleed gaat, dan wil jij als man hier qua stijl perfect op aansluiten. Toch?

De collecties die wij hebben samengesteld zijn zeer divers. We bieden zowel de ultrahippe bruidegom to-be de perfecte outfit als de "doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg" - bruidegom! Natuurlijk zijn de pakken allemaal net wat anders dan normaal. Maar daar ben je dan ook de bruidegom voor!

wat kost een trouwkostuum eigenlijk?
Handig is om te weten dat de prijzen van onze trouwpakken variëren van 900 tot 1200 euro. Dat is inclusief het standaard op maat maken van een kostuum. En als je partner ook bij ons is geslaagd dan krijg je nog een leuke korting!
immediate trouwkostuum
immediate trouwkostuum 2

Een greep uit onze collectie

Leeg
Immediate
Leeg