Trouwjurk White One Waalwijk

Bij het plannen van hun trouwdag denken de meeste vrouwen als eerste aan DE BRUIDSJAPON! Niets is immers zo belangrijk als je goed voelen en stralen op deze mooiste dag van je leven! Je zal beginnen met wat foto's op internet te bekijken en trouwmagazines door te bladeren. Het beeld van jouw droomjapon wordt steeds duidelijker.. Maar dan komt het moment dat je een afspraak gaat maken bij een bruidsmodezaak om de japonnen die je tijdens je zoektocht hebt gevonden eindelijk eens te gaan passen. Wat een spannend moment! Er gaat van alles door je heen: vind ik wel een japon mooi, en zal het me wel staan?

Dit is de angst is van bijna iedere aanstaande bruid.. en natuurlijk zullen sommige japonnen tegenvallen en andere japonnen staan je juist boven verwachting mooi! Zolang je open blijft staan voor adviezen dan komt dit allemaal in orde!

Wat kost een trouwjurk eigenlijk?
Natuurlijk zie je op internet allerlei prijzen voorbij komen. De merken die wij in onze collectie hebben zijn kwalitatief erg goed en ook de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Daarnaast leveren we een uitstekende service in het begeleiden en afpassen van een trouwjurk en standaard op maat maken is altijd inclusief in de prijs. Dat is allemaal belangrijk om te weten! De gemiddelde prijs van een trouwjurk ligt bij ons tussen de 1700 en 1900 euro met een maximum van ongeveer 2300 euro.

Een greep uit onze collectie

Leeg
White One
Leeg