Salma Hayek deelt haar originele methode om grijs haar te verbergen

In een recente video op haar Instagram-account onthult actrice Salma Hayek de ingenieuze techniek die ze gebruikt om haar grijze haar te verbergen zonder haar toevlucht te nemen tot verf. In dit artikel leiden we je door de verschillende stappen van deze geweldige truc, evenals andere tips om je haar op natuurlijke wijze te onderhouden.

De haargeheimen van Salma Hayek

Salma Hayek staat bekend om haar elegantie en natuurlijke benadering van veroudering. De actrice deelt graag foto’s op haar sociale media waarop ze zonder make-up verschijnt, om te bewijzen dat het mogelijk is om haar leeftijd met gratie te omarmen. Dat weerhoudt hem er echter niet van om zijn grijze haar af en toe te willen camoufleren. Om dit te doen, heeft ze een eenvoudige en effectieve methode gevonden waarvoor geen verven nodig is.

  • Een mascara om ellende te verbergen: In haar video legt Salma uit dat ze een eenvoudige mascara gebruikt om haar grijze haar te bedekken als ze alleen is. Door ervoor te zorgen dat de borstel grondig wordt schoongemaakt voordat u hem gebruikt, bootst hij het gebaar na om hem op zijn grijze wortels aan te brengen. Met deze eenvoudige truc kunt u een discreet en snel resultaat bereiken.
  • Beroepsgeheim: Als ze de tijd heeft – en haar persoonlijke kapper, Miguel Martin Perez, bij de hand – kiest Salma Hayek voor een andere techniek om haar grijze wortels in een mum van tijd bij te werken. Ze beschrijft deze methode als “als haarmake-up”.

Tips om je haar op natuurlijke wijze te onderhouden

Naast deze tips om grijs haar te verbergen, volgen hier enkele tips voor het dagelijks verzorgen van je haar:

  1. Zachte was: Kies voor een zachte shampoo, vrij van sulfaten en siliconen, die je hoofdhuid respecteert en de kleur van je haar niet vervormt.
  2. Etherische oliën: Je kunt etherische oliën met voedende en versterkende eigenschappen, zoals argan- of ricinusolie, op je haar aanbrengen.
  3. Regelmatig poetsen: Borstel je haar dagelijks om de natuurlijke olie van de wortels tot de punten te verdelen.
  4. Natuurlijke droging: Vermijd het gebruik van verwarmingsapparaten op uw haar (föhn, stijltang) en laat het liever aan de lucht drogen.

Natuurlijke schoonheid vieren

Salma Hayek is een fervent voorstander van natuurlijkheid, en dit komt tot uiting in haar haarverzorgingskeuzes, maar ook op andere gebieden. De actrice deelt graag make-upvrije foto’s op sociale media om te bewijzen dat het mogelijk is om mooi te zijn zonder gimmicks.

In een Instagram-bericht afgelopen juni aarzelde de vrouw van François-Henri Pinault niet om een foto van zichzelf te publiceren terwijl ze uit bed stapte, om haar ochtendverschijning zonder complex aan te nemen.

Conclusie: Omarm je grijze haar met stijl

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat elke persoon de keuze heeft om al dan niet zijn grijze haar aan te nemen, afhankelijk van zijn verlangens en voorkeuren. Salma Hayek’s canontrucs om haar grijze wortels te verbergen zijn een interessant voorbeeld van hoe het mogelijk is om de tekenen van veroudering met subtiliteit en elegantie te beheersen.

Jennysbruidsmode » Schoonheid » Salma Hayek deelt haar originele methode om grijs haar te verbergen
Aniek Fletje
Geschreven door Aniek Fletje

Aniek is een auteur die schrijft over schoonheid, lifestyle en relaties, met tips en adviezen voor een harmonieus en stijlvol leven.