Krijg een zonloos gebruinde teint met dit revolutionaire product!

Wie zegt dat je midden in de winter geen zonovergoten, stralende teint kunt hebben? Een schoonheidsgeheim is momenteel een rage op sociale media, en het is een populaire autotannant van het merk Clarins. Dankzij de unieke samenstelling, de eenvoudige en snelle toepassing en de verbluffende resultaten; U zult kunnen genieten van een stralende teint, zelfs als de dagen kort zijn en de zonnestralen te zeldzaam zijn.

Product in de schijnwerpers: Clarins Addition Face Radiance Concentrate

Laten we eerst eens kijken wat dit maakt zelfbruiner van Clarins. De formulering bevat onder andere:Aloë Vera en deerythrulose, bekend om hun voordelen op de huid. Verrijkt met vochtinbrengende middelen, kan het dagelijks worden gebruikt zonder de huid uit te drogen. Dankzij het geconcentreerde formaat kunt u een paar druppels rechtstreeks in uw dagelijkse huidverzorgingsproduct mengen, voor ultraeenvoudig gebruik.

Hoe breng je Clarins zelfbruiner aan voor een optimaal resultaat?

 1. Allereerst moet je Voeg drie druppels toe van het product in de palm van uw hand. Dosering is een cruciale stap om strepen of afbakeningen te voorkomen.
 2. Plaats vervolgens een paar punten van het mengsel op je gezicht: voorhoofd, neus, wangen, kin…
 3. Wrijf vervolgens zachtjes in en verdeel het product goed in Cirkelvormige bewegingen, om strepen te voorkomen en een egale teint te krijgen.
 4. Vergeet de gebieden zoals de wenkbrauwen, oren niet en zorg ervoor dat u ze in de buurt van de haarwortels aanbrengt om mogelijke kleurverschillen te voorkomen.
 5. Wanneer u de gewenste tint heeft, vermindert u geleidelijk het aantal gebruikte druppels. Schakel over naar twee en vervolgens naar een enkele druppel om de verkregen kleur te behouden.
 6. Was ten slotte uw handen grondig na elk gebruik om vlekken op de huid te voorkomen.

Tips voor een perfecte bruine teint zonder de zon

 • Scrub je huid regelmatig om dode huidcellen te verwijderen en een gelijkmatige toepassing van de autotannant te bevorderen.
 • Hydrateer je huid dagelijks goed, want een droge huid zal de neiging hebben om meer van het product op te nemen en onregelmatigheden te creëren.
 • Voor een natuurlijk effect aarzel niet om het product lichtjes te blenden bij de haarlijn, wenkbrauwen en rond de neus.

Wat te onthouden over deze zelfbruinende Clarins

Clarins’ Concentrated Radiance Face Addition is dan ook een echte Bondgenoot voor degenen die een zonovergoten teint willen hebben zonder zichzelf bloot te stellen aan de zon. De samenstelling, het gebruiksgemak en de resultaten maken het het hele jaar door een must-have product voor bruiningsliefhebbers. Beschikbaar voor minder dan 35 euro, het ligt binnen het bereik van alle budgetten.

Waarom kiezen voor zelfbruiner van Clarins?

Naast de effectiviteit heeft dit product verschillende voordelen ten opzichte van andere zelfbruiners:

 • Geluid geconcentreerd en handig formaat, Hierdoor kan het product gemakkelijk worden gedoseerd en gemakkelijk worden geïntegreerd in uw dagelijkse schoonheidsroutine.
 • Zijn samenstelling verrijkt met Aloë Vera en erythrulose, biedt een betere hydratatie en een natuurlijk effect.
 • Zijn Gemakkelijk aan te brengen waardoor u snel een gebruinde teint krijgt zonder strepen of afbakeningen.

Aarzel dus niet, probeer nu Clarins’ Concentrated Face Radiance Addition en wees een van de vele vrouwen die verleid worden door dit vlaggenschipproduct!

Jennysbruidsmode » Schoonheid » Krijg een zonloos gebruinde teint met dit revolutionaire product!
Aniek Fletje
Geschreven door Aniek Fletje

Aniek is een auteur die schrijft over schoonheid, lifestyle en relaties, met tips en adviezen voor een harmonieus en stijlvol leven.