Een parfum dat 30 uur blijft zitten? Dat is de belofte van dit gedurfde merk

In de wereld van parfumeurs is er een nieuwe speler die belooft onze reukgewoonten op te schudden. Inderdaad, het merk Oneindig Coty Parijs biedt geuren aan Duurzaam, niet alleen een hele dag maar ook tot 30 uur meegaan! Hoe kan dat? Welke geuren zijn er? Laten we samen uitzoeken wat dit innovatieve nieuwe merk voor ons in petto heeft.

Een unieke zintuiglijke onderdompeling

De creaties van Infiniment Coty Paris zijn veel meer dan alleen geuren. Ze vertegenwoordigen een echte Zintuiglijke ervaring, ontworpen om je uit het dagelijkse leven te halen en je onder te dompelen in een uniek universum. Het assortiment omvat veertien geuren, onderverdeeld in drie verschillende collecties: ochtend, dag en zonsondergang.

  • “Entre Genres”: een reis naar het hart van tegenstellingen, tussen zachtheid en kracht;
  • “Zon van Ikosim”: een explosie van warmte en licht, als een zonnige dag op een Grieks eiland;
  • “Jade Morning”: een verkwikkend en verfrissend ontwaken, dat doet denken aan de schittering van edelstenen.

Elke naam roept een gevoel en een bestemming op, die de inspiraties van oprichters Sue Nabi en Nicolas Vu weerspiegelt.

Ongekende technologie voor een ongelooflijke grip

Wat Infiniment Coty Paris-parfums speciaal maakt, is ongetwijfeld hun geavanceerde technologie. Dankzij een biofermentatieproces worden de geuren doordrenkt met alcohol uit de CO2-afvang. Deze innovatie, die momenteel wordt gepatenteerd onder de naam“Moleculaire Aura”, zorgt voor een olfactorische aanwezigheid tot 30 uur achter elkaar! Dus zelfs na een drukke dag of een onrustige nacht is je geur er altijd om je te vergezellen.

Geen retouches meer: weerstand tegen elke test

Het belangrijkste voordeel van deze langdurige geuren? Het is niet nodig om meerdere keren per dag parfum te dragen om lekker te ruiken. De geuren houden stand ondanks zweten, werk en alle gevaren van het dagelijks leven. Genoeg om u dagelijks meer rust te bieden.

Elegantie en duurzaamheid tot in de verpakking

Infiniment Coty Paris laat niets aan het toeval over en zorgt voor elk detail van zijn producten, inclusief de verpakking. De minimalistische flessen zijn ontworpen om stapelbaar te zijn, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Ze zijn omgeven door een omhulsel van plantaardige vezels, wat de wens van het bedrijf om te combineren bevestigt luxe en Verantwoordelijkheid voor het milieu.

Een pop-up shop om parfums te ontdekken

Van 20 tot 20 maart kunt u in een pop-upwinkel deze ongekende creaties ontdekken en een buitengewone olfactorische ervaring beleven. De geuren zullen ook online verkrijgbaar zijn op de website van het merk en vervolgens bij een permanent verkooppunt, waarvan het adres op een later tijdstip zal worden onthuld.

Infiniment Coty Paris: Bereid je voor om betoverd te worden

Kortom, het merk Infiniment Coty Paris laat zien dat het mogelijk is om duurzame geuren aan te bieden zonder de kwaliteit of verfijning te verwaarlozen. Dankzij een innovatieve en originele technologie is het erin geslaagd om onmiskenbare geuren te creëren die je al na een paar uur niet meer zullen verlaten. Dus, ben je klaar om te genieten van deze revolutionaire geuren?

Jennysbruidsmode » Schoonheid » Een parfum dat 30 uur blijft zitten? Dat is de belofte van dit gedurfde merk
Aniek Fletje
Geschreven door Aniek Fletje

Aniek is een auteur die schrijft over schoonheid, lifestyle en relaties, met tips en adviezen voor een harmonieus en stijlvol leven.