Ons atelier aan huis

Met ruim 25 jaar ervaring in de bruidsmode en alle denkbare diploma's op zak kun je onze coupeuse Amy natuurlijk echt een professional noemen! 

Na de mavo is ze gestart met de opleiding mode en kleding, want haar grote wens was het opvolgen van onze moeder Ria als coupeuse in haar bruidsmodezaak Jenny's Bruidsmode. Naast haar opleiding kon ze toen ook nog extra ervaring opdoen met haar bijbaan in het weekend bij Jenny's Bruidsmode. Dus je kunt wel zeggen dat ze echt is opgegroeid met de bruidsmode! 

Natuurlijk lijkt het aankleden van een bruid voor een buitenstaander het meest magische beroep ooit. Maar voor Amy heeft haar passie altijd gelegen bij het perfect op maat maken van een trouwjurk. Want ook al heeft een bruidje een waanzinnig mooie trouwjurk gekozen, zonder perfecte pasvorm komt deze niet tot haar recht! Een klant noemde haar ooit de plastisch chirurg van de bruidsmode, omdat ze niet kon zien hoe ze de aanpassingen aan haar jurk had gedaan. Ze kon alleen maar enthousiast zijn over het perfecte eindresultaat! En dat is eigenlijk de perfecte omschrijving van haar werk, de veranderingen die ze aanbrengt om een trouwjapon perfect te laten passen moeten onzichtbaar zijn. Alleen het eindresultaat telt en daar is ze de allerbeste in!

Naast het aanpassen van de trouwjurken en trouwkostuums die bij ons in de winkel zijn gekocht is zij nu ook beschikbaar voor het aanpassen van trouwjurken die niet in onze winkel zijn gekocht.

- Dus als je reeds elders je droomjurk hebt gevonden, maar deze moet nog op maat worden gemaakt dan kun je ook bij ons terecht
- Als je heel graag de trouwjurk van iemand uit je familie wil gaan dragen, maar je wil de jurk nog wat naar jouw wensen aan laten passen dan ben je bij ons aan het goede adres!
- al je andere wensen mag je natuurlijk ook altijd met ons overleggen, dan kunnen we samen met jou de mogelijkheden bespreken!

Als je interesse hebt dan kun je hiervoor contact opnemen met Amy. Je kunt meer informatie over haar vinden op www.atelieramy.nl en je kunt haar mailen op info@atelieramy.nl.


foto naaimachine 01
foto naaimachine 2