KOM GERUST LANGS EN MAAK KENNIS MET ONS ASSORTIMENT

Indien je graag een keer bij ons langs wil komen om te komen passen, dan verzoeken wij je om even een afspraak te maken. Dit is niet verplicht maar wel gewenst, dan ben je altijd verzekerd van onze tijd! Dit kan door middel van het invullen van onderstaand formulier of door even telefonisch contact met ons op te nemen via 0161 - 411 802. Geef via het contactformulier duidelijk aan, datum en tijd, wanneer je langs wilt komen. Het kan gebeuren dat de door jou aangegeven tijd en datum reeds vol is geboekt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om samen een passende tijd te plannen. Heb je binnen 48 uur geen reactie ontvangen dan kan het zijn dat het bericht in je spambox terecht is gekomen.

Marcia en AmyJenny's Bruidsmode
Mary Zeldenrustlaan 28 | 5122 CE te Rijen | T. 0161 - 411 802


Lieve Klanten,

Jullie zijn allemaal weer van harte welkom om een afspraak bij ons te maken!!

Natuurlijk hanteren wij tijdens afspraken de strikte voorschriften van het RIVM. Dit betekend echter wel dat wij iedereen verzoeken om altijd een afspraak te maken alvorens langs te komen en we willen ook graag afstemmen hoeveel mensen je mee neemt naar deze afspraak! Natuurlijk is beeldbellen geen probleem, zodat je andere mensen ook tijdens deze afspraak kunt betrekken! En als laatste is het belangrijk dat niet alleen jij zelf, maar ook alle mensen die je mee neemt in goede gezondheid verkeren!

Heel erg bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Marcia en Amy van Jenny’s Bruidsmode


Dinsdag 6 april zijn wij de gehele dag gesloten wegens inkoop van de nieuwe collectie!!Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.