Trouwjurken

Trouwpakken

Just Married

Wat zijn wij trots op al onze klanten! En wat is leuker dan (na al die gezellige passessies) ook nog eens mooie foto’s van hun trouwdag te mogen ontvangen?! Klik hier voor nog meer prachtige foto's.

Dankjulliewel voor al deze prachtige foto’s!

De perfecte match

Misschien ligt het voor de meeste aanstaande bruidegommen niet voor de hand om hun trouwpak uit te gaan uitzoeken bij een bruidsmodezaak. Maar toch is het juist zeer logisch om dit wel te doen! Immers: wij weten wat je partner draagt. En zonder ook maar iets los te hoeven laten over de outfit van je partner kunnen wij de perfecte combinatie maken. Een bruidspaar moet samen stralen. En de perfecte outfit versterkt jullie uitstraling samen! Als de bruid super hip gekleed gaat, dan wil jij als man hier qua stijl perfect op aansluiten. Toch?

De collecties die wij hebben samengesteld zijn zeer divers. We bieden zowel de ultrahippe bruidegom to-be de perfecte outfit als de "doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg" - bruidegom! Natuurlijk zijn de pakken allemaal net wat anders dan normaal. Maar daar ben je dan ook de bruidegom voor!

Eindelijk is het zover: jij mag jouw droombruiloft gaan plannen!

Bij het plannen van hun bruiloft denken de meeste vrouwen als eerste aan DE BRUIDSJAPON! Niets is immers zo belangrijk als je goed voelen en stralen op deze mooiste dag van je leven!

Maatwerk

Zonder ons eigen atelier zouden we niet kunnen functioneren. Maatwerk is zo ontzettend belangrijk in onze branche, want dit is bij iedereen nodig!

Accessoires voor hem en voor haar

Een trouwjurk of trouwkostuum is niet compleet zonder bijbehorende accessoires. Daarom kunnen wij je dit allemaal aanbieden!

Wij laten je stralen voor de mooiste dag van je leven!

Volg ons op Social Media