Hallo Bruiden en Bruidegommen!

Welkom op onze website. Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om onze website te bekijken!

Misschien ben je via vrienden of bekenden bij ons terecht gekomen? Dan wist je vast al dat we een familiebedrijf zijn en al ruim 25 jaar bestaan?! Of heb je ons met wat goed zoekwerk op internet gevonden?

Als je nog nooit van ons had gehoord dan is het misschien leuk om (naast het bekijken van de collectiefoto’s natuurlijk!) eens te kijken naar onze reviews en naar de reacties van onze klanten bij de just married rubriek! Wij zijn hier zelf natuurlijk ontzettend trots op en we weten zeker dat we je daarmee kunnen overtuigen om eens een afspraak te maken.

Zowel bij het uitzoeken van je trouwjurk of trouwpak als bij alle volgende passessies zullen we er alles aan doen om van iedere afspraak een gezellig moment te maken zodat je met veel plezier naar de bruiloft kan toeleven!

Een afspraak kun je heel eenvoudig maken via de afspraak button of door ons even te bellen!

Tot snel!

Marcia en Amy

Trouwjurken

Trouwpakken

Just Married

Wat zijn wij trots op al onze klanten! En wat is leuker dan (na al die gezellige passessies) ook nog eens mooie foto’s van hun trouwdag te mogen ontvangen?! Klik hier voor nog meer prachtige foto's.

Dankjulliewel voor al deze prachtige foto’s!

De perfecte match

Misschien ligt het voor de meeste aanstaande bruidegommen niet voor de hand om hun trouwpak uit te gaan uitzoeken bij een bruidsmodezaak. Maar toch is het juist zeer logisch om dit wel te doen! Immers: wij weten wat je partner draagt. En zonder ook maar iets los te hoeven laten over de outfit van je partner kunnen wij de perfecte combinatie maken. Een bruidspaar moet samen stralen. En de perfecte outfit versterkt jullie uitstraling samen! Als de bruid super hip gekleed gaat, dan wil jij als man hier qua stijl perfect op aansluiten. Toch?

De collecties die wij hebben samengesteld zijn zeer divers. We bieden zowel de ultrahippe bruidegom to-be de perfecte outfit als de "doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg" - bruidegom! Natuurlijk zijn de pakken allemaal net wat anders dan normaal. Maar daar ben je dan ook de bruidegom voor!

Eindelijk is het zover: jij mag jouw droombruiloft gaan plannen!

Bij het plannen van hun bruiloft denken de meeste vrouwen als eerste aan DE BRUIDSJAPON! Niets is immers zo belangrijk als je goed voelen en stralen op deze mooiste dag van je leven!

Maatwerk

Zonder ons eigen atelier zouden we niet kunnen functioneren. Maatwerk is zo ontzettend belangrijk in onze branche, want dit is bij iedereen nodig!

Accessoires voor hem en voor haar

Een trouwjurk of trouwkostuum is niet compleet zonder bijbehorende accessoires. Daarom kunnen wij je dit allemaal aanbieden!

Wij laten je stralen voor de mooiste dag van je leven!

Volg ons op Social Media