Reviews

    Lees hier onze reviews, of plaats hier zelf een beoordeling. Voor meer reviews van
    onze winkel kun je ook kijken op The perfect wedding of op onze facebookpagina.


    Naam :
    E-mail :
    Bericht :
    Beveiliging : Type deze code in het onderstaande vak!
       
     
    Femke van Houtum-Burger
    2015-02-05 13:47:11
    Ik ben geweldig geholpen bij Jenny\'s! Marcia heeft me prima en vriendelijk geadviseerd en een aantal mooie jurken voor me uitgezocht om te passen. Wat een verrasing dat de jurk, die ik eigenlijk te druk vond, zo prachtig stond! Op 25 april 2014 was ik een stralende bruid! Mijn man was sprakeloos toen hij me voor het eerst in mijn jurk zag
    Suzan Goos
    2014-11-13 18:31:47
    Ga je trouwen en ben je op zoek naar goed advies, kritische afwerking van jouw geweldige jurk/pak en accessoires? Ga dan maar gewoon naar Jenny\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s! De hele ervaring bij hun is geweldig! Mijn man en ik zijn ze voor eeuwig dankbaar!
    Desirée
    2014-07-11 19:53:40
    Vriendelijk en behulpzaam personeel. In januari geslaagd voor het huwelijk in mei. De waardebon , gekregen bij aankoop , kunnen geven aan een collega die ook bij Jenny\\\\\\\\\\\\\\\'s haar jurk vond. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de jurk. De foto\\\\\\\\\\\\\\\'s zijn mooi geworden.
    jennefer
    2012-11-17 18:08:40
    vandaag mijn droomjurk uitgekozen. Werd ontzettend lief geholpen in deze winkel en ze namen ook echt de tijd voor mij. Ik kwam met een collage die ik had gemaakt met de jurken die ik in gedachten had, het is uiteindelijk een jurk geworden die niet op mijn lijstje staat maar mij onwijs mooi staat. En dit dankzij de goede hulp die verricht werd. Ze namen ook alle tijd en er werd goed voor je gezorgt met drinken. De mensen die ik mee had genomen vonden de servicce ook echt goed. IK kan niet wachten totdat ik word gebeld dat mijn jurk binnen is. Ook mijn vriend gaat hier nu zijn pak kopen, zodat we beide een droompaar vormen , dit allemaal dankzij jenn\\\\\\\'s bruidsmode
    Jessica
    2012-08-17 21:57:20
    Vandaag mijn jurk opgehaald bij jenny\\\'s bruidsmode! Ze hebben een super service, Marja heeft mij erg goed geholpen en kwam ook met eigen inzichten. En ben meteen geslaagd voor mijn droomtrouwjurk. aanstaande vrijdag is de grote dag en die gaat helemaal goed komen! Dit mede dankzij jenny\\\'s bruidsmode
    Daphne Hogendoorn
    2012-08-12 12:31:35
    Gisteren mijn trouwjurk gekocht. Geweldig geholpen door Marja. Ben twee keer geweest en alle twee de keren geholpen door haar, erg fijn als je terug komt en dan door dezelfde verkoopster geholpen wordt. Kan niet wachten tot 8 mei, als ik mijn jurk kan gaan dragen. Ook diegene die met me mee waren vonden het een erge prettige winkel.
    Astrid
    2012-03-05 19:42:21
    Ik ben in juni voor een jurk gaan kijken en ben ook gelijk helemaal geslaagd. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, maar de verkoopster kwam ook met eigen inzicht. Veel keuze, nette winkel, vriendelijk en vakkundig personeel. Kortom een erg aangename ervaring. En mijn aanstaande is er ook geslaagd voor zijn pak. Wat zullen we er mooi uitzien samen, ik kan niet wachten tot het 11 mei is!!!
    Ted en Gerrie
    2012-02-11 20:24:39
    De eerste keer geweest voor een droomtrouwjurk en gelijk geslaagd, met hele goede hulp,inzicht en eerlijk advies van het personeel. Vandaag voor een trouwpak geweest, en weer met alle goede hulp, gelijk geslaagd. Voor ons kan de dag niet meer stuk. Wij zullen een droompaar zijn met mooie kleding. Wij zullen een mooie foto van onze trouwdag naar Jenny\\\'s sturen. Dank je wel voor alle goede hulp bij het uitzoeken. Groeten Gerrie en Ted
    Marloes Verbrugge
    2012-01-20 15:27:13
    Gister geweest om een trouwjurk, was wel wat zenuwachtig maar dat bleek nergens voor nodig..echt super goed geholpen en na een uurtje had ik mijn droomjurk gevonden. Nogmaals bedankt!!! Kan niet wachten tot het 11-5-2012 is en iedereen hem mag zien.

    >