Home Overzicht

  • Facebook
  • Reviews over Jenny's Bruidsmode

  Welkom bij Jenny's Bruidsmode.

  Dé bruidsmodezaak van Noord-Brabant die je moet bezoeken als je gaat trouwen! Wij zullen je altijd een oprecht en professioneel advies geven! In onze gezellige winkel kun je kiezen uit een zeer ruime collectie trouwjurken en trouwpakken van alle topmerken. We hebben een heel uiteenlopende collectie waarin alle stijlen en smaken worden vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we heerlijk ruime pasruimtes, zodat je in alle privacy kunt passen. En over parkeertijden hoef je je ook geen zorgen te maken want je auto mag je direct voor de winkel parkeren! Dus maak gewoon een keer een afspraak om vrijblijvend onze collectie te komen bekijken. Wij zullen je verwachtingen waarmaken!

  WIN EEN TROUWJURK OF TROUWKOSTUUM T.V.W. MAXIMAAL 1500 euro!

  Wil je ook kans maken op het winnen van deze superactie?

  Maak dan nu een afspraak bij ons en zoek je droomjurk of kostuum bij ons uit! Iedereen die nog gaat trouwen en bij ons de trouwjurk of trouwkostuum heeft aangeschaft komt in aanmerking.

  Aan het einde van dit jaar zullen wij de winnaar via facebook bekendmaken!

  Heel veel succes allemaal!!!

  Video van onze deelname aan de love & marriage beurs in Den Bosch op15 en 16 oktober jl.  Trouwjurken


  Bij het plannen van hun bruiloft denken de meeste vrouwen als eerste aan DE BRUIDSJAPON! Niets is immers zo belangrijk als je goed voelen en stralen op deze mooiste dag van je leven! Lees verder »
  Trouwkostuums


  Misschien ligt het voor de meeste aanstaande bruidegommen niet voor de hand om hun trouwpak uit te gaan uitzoeken bij een bruidsmodezaak ... Maar toch is het juist zeer logisch om dit wel te doen! Immers: wij weten wat je partner draagt. Lees verder »  Neem een kijkje op onze nieuwe blog met verhalen over echte bruiloften, geschreven door onze bruiden en bruidegommen: www.mijndroombruiloft.com  Bekijk hier onze nieuwe video voor een indruk van onze winkel!
  De video is mede mogelijk gemaakt door Frank uit Hank Videoreportages
  Website Frank uit Hank


  De foto's van het bruidspaar zijn gemaakt door Carla Manten
  Carla Manten Fotografie

  Laatste nieuws

  Win een trouwjurk of trouwkostuum t.w.v. maximaal 1500 euro!

  Wil je ook kans maken op het winnen van deze superactie? Maak dan nu een afspraak bij ons en zoek je droomjurk of kostuum bij ons uit! Iedereen die nog gaat trouwen en bij ons de trouwjurk of trouwk...
  Lees meer »

  Nieuwe blog: www.mijndroombruiloft.com

  Wat zijn we trots op de verhalen van onze klanten die je kan vinden op de blog www.mijndroombruiloft.com! Al een tijd waren we op zoek na...
  Lees meer »

  Weddingfair Etten-Leur, zondag 8 januari in de nieuwe Nobelaer

  Komen jullie ons bezoeken tijdens de Weddingfair in Tilburg? Deze vindt plaats op zondag 8 januari in de nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.
  Lees meer »